Interaktív szálláshely-térkép a Fertő-part szállásaival - Vendégszoba, Apartman, Vendégház, Kemping, Panzió, Hotel **, Hotel ***, Hotel ****, Hotel *****,

Gyorskereső Gyorskereső

Keress!

A Fertő-part hírei A Fertő-part hírei


Szent Anna Fogadó

Az idei évben nyitottuk, a település templomának védőszentje oltalmában ajánlott vendégházunkat, a Szent Anna Fogadót, Fertőhomokon a hegykői, méltán híres termálfürdő szomszédságában, a Fertő partot átölelő kerékpárút mellett.
Négy szobával, nagy nappalival, jól felszerelt konyhával várjuk a pihenni, gyógyulni vágyókat.
A Fertő part egymást követő mesés kis településeinek láncolata egyaránt nyújt élvezetes kikapcsolódást a kulturális élmények, az aktív szabadidő eltöltést kedvelők, a természet szerelmesei, és a pihenni vágyók számára. Nyári időszakban egymást érik térségünkben a fesztiválok.
A hegykői termálfürdő fedett és nyitott medencékkel, kiváló minőségű gyógyvízével, wellnes szolgáltatásaival egész évben várja vendégeit.
A Fertő-Hanság Nemzeti Park természetvédelmi kezelési tevékenységének fontos része a természeti értékek bemutatása a nagyközönségnek. Az Igazgatóság tanösvényeket és bemutatóhelyeket, látogatóközpontokat tart fenn, ahol a látogatók megismerkedhetnek az adott térség természeti értékeivel és a természetvédelem napi munkájával. A bemutatóhelyek mellett számtalan kiadvány, térkép segíti az ide látogató természetszerető látogatókat, akik természetesen túravezetést is kérhetnek.
Szállóvendégeink számára zárt parkolót biztosítunk.

Csomagajánlatainkban beépített értékes programokkal várjuk Önt!

Adatlap Térkép Település Programok a településen
Cím: Hadydn Kft. 9431 Fertőd, Madách sétány 2. Vezető: Ábrahámné Takács Kornélia E-Mail: nell80@freemail.hu Honlap: www.haydnkft.hu Beszélt nyelvek: Magyar Német Angol Hitelkártyák: OTP, VISA, MasterCard, MasterCard Electronic, VISA Electron, Maestro, Árak: 4000 - 5000 Szobák/apartmanok száma: 4 Db Férőhelyek száma: 7

Szolgáltatások

    Szép kártya zárt parkoló étterem étkeztetés reggeli