Interaktív szálláshely-térkép a Fertő-part szállásaival - Vendégszoba, Apartman, Vendégház, Kemping, Panzió, Hotel **, Hotel ***, Hotel ****, Hotel *****,

Gyorskereső Gyorskereső

Keress!

A Fertő-part hírei A Fertő-part hírei


Polgármester Vendéglő és Vendégház

Ha igazán jó vendéglőt keres, és kellem környezetben szeretné eltölteni szabadságát, akkor a legjobb választás a Polgármester Vendégház. Garancia erre a vendéglátó egységet 23 éve működtető Polgár család, a szakképzett személyzet és nem utolsó sorban Horváth Csaba - olimpiai és világbajnoki érmes mesterszakács - konyhafőnök személye.

A Polgármester Étterem és vendégház 1986-ban nyílt meg, azóta is a Fertő-part egyik legnépszerűbb étterme és szálláshelye.

Vendégház: szép, parkosított, nyugodt környezetben helyezkedik el. Innen kiindulva könnyen és gyorsan elérhetők úgy a magyar, mint az osztrák turisztika célpontok. Fertőd - Kastély, Hegykő - termálfürdő, Sarród - Kócsagvár, sétálva fél óra (3 km). Határátkelőhely 20 km-en belül.

Üdülési csekket elfogadunk.Adatlap Térkép Település Programok a településen
Cím: 9436 Fertőszéplak, Szent Imre utca 39. Telefon: 99-370-444 E-Mail: polgarmester@t-online.hu Honlap: www.polgarmestervendeglo.hu Nyitva tartás
Egész évben
Beszélt nyelvek: Magyar Német Angol Hitelkártyák: Árak: 4000 - 6000 Szobák/apartmanok száma: 8 Db Férőhelyek száma: 15

Szolgáltatások

    Szép kártya zárt parkoló étterem kávézó online helyfoglalás söröző étkeztetés reggeli terasz játszótér